fbpx
 

Loket Emas

Tidak ramai orang yang mengetahui bahawa memakai loket adalah cara yang baik untuk meluahkan keperibadian anda dan membiarkan orang lain memahami perkara yang anda sayangi. Tambahan pula, loket emas tak pernah disisih dari aliran generasi!

 
 
 
 

Loket emas 916 kuning dan putih kami adalah diperbuat daripada tangan dengan kualiti terbaik serta mempunyai pelbagai gaya dan ditetapkan pada harga yang berpatutan. Senarai bentuk loket kami dari mahkota emas ke loket Menara Eiffel yang indah, anda tentu dapat mencari sesuatu yang sesuai dengan cita rasa dan anggaran unik anda.


Loket emas tulen 916 kami bukan sahaja dapat dipakai untuk tujuan fesyen, bahkan juga memperlihatkan makna yang lebih mendalam. Loket emas putih dan kuning kami adalah dalam bentuk motif kegemaran seperti bunga dan monogram serta barangan di sekeliling kita.

Mereka membawa pelbagai makna dan wanita boleh memakai loket untuk menunjukkan gaya yang dibawa bersama loket. Koleksi loket emas 916 kami juga terdapat reka bentuk yang lebih tradisional bagi mereka yang menghargai unsur klasik. Temukanlah loket emas yang bersesuaian dengan anda di Prance Gold & Jewellery.

Kami menawarkan loket kegemaran untuk senarai pilihan anda. Dapatkan diri anda dengan karya emas kami dan nikmati keajaiban yang dibawa bersama!

Lihatlah koleksi kami hari ini!

Cari Kedai Terdekat