fbpx
 

Subang/Anting-anting Emas

Lengkapkan cita rasa pakaian anda dengan anting-anting emas kami. Mereka adalah ‘kawan’ terdekat dan dapat menyampaikan mesej yang lebih bermakna tentang anda sendiri.

 
 
 
 

Meningkatkan kelas dan cita rasa anda dengan sepasang anting emas yang boleh menampilkan diri daripada orang ramai dan membuat gaya peribadi anda bersinar.


Emas 916 putih dan kuning tulen kami masih merupakan standard emas dalam dunia fesyen. Kalau anda minat kepada gelung atau kancing, apa-apa yang anda pilih untuk dipakai bagi menghiasi telinga anda boleh mengatakan banyak mengenai keperibadian anda. Walau bagaimanapun, menghadiahkan wanita anting emas adalah cara yang pasti untuk memuji atau menghiburkan mereka kerana setiap wanita gemar akan anting dan siapa yang tidak mahu anting-anting emas yang indah dan menarik?

Kami menyediakan anting-anting emas klasik yang berkilauan yang berpotensi menjadikan anda cantik dengan gaya, kelihatan terpesona dan bangga.

Dengan pilihan yang elegan, kami mengambil perhatian khusus dalam gaya dan cita rasa anda, memberikan anda keistimewaan untuk menikmati rasa anting emas kami yang terbaik. Sekiranya anda tidak melanggan Prance Gold & Jewelry lagi, anda akan berbuat begitu kerana anda tentu berbelanja di sini untuk anting emas!

Lihatlah koleksi kami hari ini!

Cari Kedai Terdekat