fbpx


Kisah Penubuhan KamiPrance Gold & Jewellery sentiasa menyokong kewarisan budaya pasaran perdagangan emas dan juga memupuk kepercayaan kuat dalam industri tersebut. Oleh sebab demikian, kami telah memutuskan untuk melibatkan diri dalam proses pembinaan dan pembangunan perniagaan emas.

Syarikat kami telah ditubuhkan sejak tahun 2014.
Pengurusan kami sudah mempunyai pengalaman yang melebihi 10 tahun dalam industri perhiasan emas. Kami menetapkan sasaran kita iaitu membuka 30 + cawangan dan 10+ JV cawangan di seluruh dunia.

Kami bertekad untuk sentiasa memperbaikan servis kami, bersifat telus dan jujur serta beramanah dalam mengembangkan kilang-kilang emas.

VisiMenjadi jenama terkemuka dalam industri perhiasan emas dan mengembangkan 30 + kedai di Malaysia dalam 3 tahun dan kilang tukang emas.


MisiMemberikan perkhidmatan dan produk terbaik melalui penambahbaikan berterusan dengan menumpukan perhatian terhadap keperluan pelanggan dan sentiasa memenuhi harapan mereka.


Nilai Teras kami1. Memastikan jenama kami dikaitkan dengan produk yang berkualiti
2. Memupuk hubungan secara berpanjangan dengan semua pelanggan kami.
3. Memenuhi kepuasan pelanggan secara maksimum dengan memastikan bahawa pelanggan tempatan mahupun antarabangsa bangga terhadap kekuatan dan kualiti jenama kami.
4. Menyokong idea yang inovatif dan kreatif serta meningkatkan reputasi dan kualiti jenama kami secara berterusan.

Lihatlah koleksi kami hari ini!

Cari Kedai Terdekat